Het ‘ik ben morgen jarig gevoel’…..

Post 15 of 15

Kent u nog dat gevoel, de avond voor uw verjaardag, laten we zeggen: lagere school-leeftijd? Kriebels in je buik, niet meteen kunnen slapen, je afvragend of er slingers hangen, nieuwsgierig naar de cadeautjes en wie er op je verjaardag komen…

Naar school lopend, alsof je op de maan liep, met nog steeds die kriebels in je buik. Met je traktatie en je feestmuts op langs alle juffen en meesters, waar je gefeliciteerd werd en een plaatje mocht uitzoeken …

Diezelfde kriebels, die nieuwsgierigheid en spanning voel ik nu ook!

Na een periode van voorbereiding op het zelfstandig ondernemerschap, nadenken over mijn aanbod, het bedenken van de naam, het logo en de ontwikkeling van de website is het moment aangebroken:

Met trots nodig ik u uit in de wereld van ProCaro, mijn nieuwe toekomst en ik hoop ook die van u!

ProCaro is gericht op ontwikkeling van zichzelf, van anderen en bedrijven. Door coaching, advies en projectmatige ondersteuning is mijn doel, met u naar een gewenst resultaat te werken.

Ik schrijf hier nu mijn eerste blog; blij, kriebels in m’n buik, nieuwsgierig en vol spanning!

Groet,

Diana van der Zwet

www.procaro.nl

ProCaro: Projectmatige Coaching, Advies & Resultaatgerichte Ondersteuning

, , , , ,

Dit artikel is geschreven door Diana van der Zwet

7 reacties

Johnf66414 april 2015 at 20:13Antwoord

Good website! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a great day! dgegfdfaeagd

Mariëlle28 januari 2014 at 14:18Antwoord

Ik ken het gevoel!
Veel succes Diana. Ik heb alle vertrouwen in je.
Groet,
Mariëlle

Ineke19 januari 2014 at 18:48Antwoord

Heel veel succes! Ben trots op je!

Wilma van der Zwet14 januari 2014 at 13:47Antwoord

Hier kriebels in mijn buik van trots!!!
Go Girl!!

Diana14 januari 2014 at 21:06Antwoord

Dankjewel zus!

Margreet12 januari 2014 at 13:11Antwoord

heel veel succes Diana!!

Renate11 januari 2014 at 21:07Antwoord

geweldig (:)

Menu

Copyright © 2021 procaro.nl. All Rights Reserved.  WordPress Plugin

%d bloggers liken dit: