Over tijd …

Post 5 of 15

Mijn streven is elke maand iets te doen wat bijdraagt aan mijn persoonlijke ontwikkeling, mijn ontwikkeling als ondernemer, als coach. Het dagelijkse leren, gaat vaak gestaag en ongemerkt en bij een training werkt dit, voor mij in elk geval, anders. Een dag leren door te doen, kijken en leren van anderen, inzicht krijgen in mezelf en feedback ontvangen, zo waardevol!

De andere kant van zo’n dag is, dat er in sneltreinvaart zoveel gebeurt, om me heen en in m’n hoofd, dat ik geen tijd heb om het een of ander te laten bezinken, echt te laten landen. Wat heb ik nou geleerd, wat neem ik mee, wat betekent dit voor mij en wat doe ik met al die inzichten en ervaringen?

Een beetje vergelijkbaar met bv. in 6 dagen Rome bekijken: Veel indrukken in korte tijd en in de weken, maanden erna (lees: tijd) land eigenlijk pas echt wat je hebt gezien en beleeft en krijgt het een plekje.

Gisteren was het efficiënt en effectief om een tijdslimiet aan de verschillende oefeningen te verbinden. Hiermee werd het in alle opzichten een productieve dag. Kwaliteiten werden zichtbaar en ook de zaken waar je minder (of niet) goed in bent.

Mijn belangrijkste inzicht van de dag is, dat tijd een ‘beïnvloeder’ is van mijn kwaliteit en resultaat. Wat doe ik met deze wetenschap? De tijd zal het leren, de komende tijd!

Groet,

Diana van der Zwet

Tijd Nemen

Dit artikel is geschreven door Diana van der Zwet

1 reactie

Over tijd … | ProCaro23 maart 2014 at 13:01Antwoord

[…] http://procaro.nl/tijd/ […]

Menu

Copyright © 2024 procaro.nl. All Rights Reserved.  WordPress Plugin

%d bloggers liken dit: