Zaterdag: Wasdag!

Post 14 of 15

Eens in de zoveel tijd moet het maar weer eens: de auto wassen! Nu woon ik 2 hoog, heb geen buitenkraan, geen tuinslang ……. en geen zin om zelf te gaan ploeteren met emmers water, sop en spons, dus ik kies voor de wasstraat. Daar aangekomen, blijk ik niet de enige te zijn op deze zaterdag.

Twijfelmomentje; aansluiten in de rij (ik zie er 10 voor me) of omdraaien? Ik besluit aan te sluiten en me te focussen op het uiteindelijke resultaat: een schone auto.

Nu ben ik nogal procesgericht(bewust), dus dat is ook precies hoe ik de tussenliggende tijd heb doorgebracht, ik heb gekeken naar het wasproces. Je moet wat hè..

Het hele wastraject, vind ik, heel transparant, eenvoudig, efficiënt en klantgericht.

Zittend in je auto geef je zelf aan welk programma je wilt en hoe je wilt betalen (cash of pin). Daarna rijd je langzaam met de meute mee de wasstraat in, waar de lappen, de borstels, het water en het sop hun best doen de bagger van je auto af te krijgen (primaire proces van de wasstraat). Inweken, een medewerker die met de bezem boent, wassen en drogen zorgen ervoor dat je na nog geen 10 minuten in een blinkende bolide naar buiten rijdt.

Wil je dan ook de binnenkant stofvrij, dan kun je ook nog (gratis) gebruik maken van de super-stofzuiger. Een van de 20, dus ook hier geen opstopping. Wat een heerlijkheid!

Ik heb het naar m’n zin gehad, m’n tijd nuttig besteed en mijn auto is weer lekker schoon!

Groet, Diana

www.procaro.nl
Procesoptimalisatie.jpg.w300h214

Dit artikel is geschreven door Diana van der Zwet

Menu

Copyright © 2021 procaro.nl. All Rights Reserved.  WordPress Plugin

%d bloggers liken dit: